top of page

IPHONELARINIZDA TÜM EKRAN KİLİTLERİNİ SIFIRLAYIN

Bugün sizlere bir çok kişiye telefoncularda binlerce liraya mal olabilen bir sorunun ne kadar kolay çözülebileceğini göstereceğim. Öncelikle kullanacağımız uygulama Anyunlock uygulaması olacak. Kullanımı çok kolay ve bir çok fonksiyonu içinde barındırıyor. İnternet sitesine giriyoruz ve ücretsiz indir kısmından indirme işlemini yapıyoruz.

İndirdiğimiz uygulamanın şimdi yükleme işlemini yapacağız. Dil ayarını yaptıktan sonra yükle diyerek yükleme işlemini başlatıyoruz.

Artık uygulamayı çalıştırarak kullanmaya başlayabiliriz. Uygulamamızı aç dedikten sonra ana ekranda en solda bulunan Ekran Kilidini Aç seçeneğine tıklıyoruz.


Bu aşamada Şimdi Başla diyerek işlemleri ilerletiyoruz.

Artık telefonumuzu bağlayabiliriz. Data aktarımına izin veren bir kablo ile telefonumuzu bilgisayara bağlıyoruz.

Şimdi telefonumuzu DFU moduna almamız gerekiyor. Burada telefon modelinizi seçmeniz önemli buna göre uygulama size nasıl DFU moduna alacağınızı gösterecek. Bu rehbere göre telefonunuzu DFU moduna alacaksınız.

DFU moduna aldığımız telefonu bilgisayarımız algılıyor ve işlemlere geçmeden bize gerekli uyarıları yapıyor. En önemlisi dosyalarınızın silineceğini söylüyor. Buna çok dikkat etmeniz gerekli. İşlemlere başlamak için Şimdi Aç diyoruz ve işlemler başlıyor.

Bu işlemde uygulama telefon modelimize göre firmware dosyasını belirliyor ve size indirme yeri seçmenizi söylüyor. İndirme yerini değiştirmek istemiyorsanız direk indir diyerek indirmeyi başlatın.


internet hızınıza bağlı olarak firmware dosyası inecektir. Bu süre biraz uzun olabilir.

Şimdi indirme tamamlandı ve kontrol işlemleri yapılıyor.


Bu aşamada gerekli kontroller yapıldı ve ekran şifresi silme işlemi başladı. Artık hem telefondan hem de bilgisayardan kontrol ederek işlemleri izleyebilirsiniz.

Bu işlemler sonunda telefonumuz sıfırlanıyor ve yeni bir ekran şifresi belirleyebiliyoruz. Şuan telefonunuzun ekran şifresi sıfırlandı ve ilk günkü gibi kullanabilirsiniz. Eski şifrenizle hiç bir ilişkiniz kalmadı.

Artık uygulamaya tamam diyerek kapatabiliriz. Tüm işlemler bu kadardı. Telefonunuzu normal bir şekilde kullanabilir yeni bir şifre tanımlayabilirsiniz.


Comments


bottom of page