top of page

UPDF ile iPhone ve Mac'te bir profesyonel gibi PDF düzenleyin : Tam İnceleme


Yapay zeka destekli UPDF ile iPhone, Mac, Windows ve Android'de PDF'leri zahmetsizce düzenleyin. Temel özellikleri ve UPDF'nin neden Adobe Acrobat'a daha iyi bir alternatif olduğunu keşfedin!

UPDF İncelemesi: Apple Kullanıcıları Mac ve iOS için bu güçlü yapay zeka destekli PDF düzenleyicisini kaçırmamalı!


Apple'ın yeni çıkardığı M3 iMac ve M3 MacBook Pro ile PDF iş akışınızı kolaylaştırma olanakları sınırsız.Ancak gelişmiş bir işletim sisteminin yanı sıra, ona uygun etkili bir PDF düzenleyiciye de ihtiyacınız var.

Mac için UPDF, şimdi özel bir indirimle profesyonel düzeyde PDF düzenleme özellikleriyle bu zorluğun üstesinden gelmeye hazır! UPDF'i hemen deneyip denemeyeceğinizden emin değil misiniz? Hiç endişelenmeyin! Bu güçlü araç hakkındaki tam incelememiz fikrinizi değiştirecek.

Yapay zeka destekli son teknoloji PDF editörü UPDF, PDF'leri tek bir yerden düzenlemenizi, açıklama eklemenizi, dönüştürmenizi, OCR eklemenizi, sıkıştırmanızı, düzenlemenizi, doldurmanızı ve hatta sohbet etmenizi sağlar! Ayrıca, Mac, iOS, Windows ve Android gibi tüm platformlarda eşit olarak kullanılabilir. Yani, iPhone veya Mac'te PDF'leri düzenlemek istiyorsanız, UPDF hepsini halledecektir.Şimdi gelin, UPDF'nin Apple cihazlarınız için neden olmazsa olmaz olduğunu keşfedelim!


UPDF neden Mac, iPhone ve iPad için bir zorunluluktur?


UPDF sadece PDF'lerinizi okumak ve düzenlemek için bir PDF editörü değildir. PDF görevlerinizi kolayca halletmeniz için güçlü özelliklerden oluşan bir hazinedir. Düzenleme, açıklama ekleme, dönüştürme, OCR gerçekleştirme, PDF formları oluşturma, doldurma ve imzalamaya kadar her konuda UPDF arkanızda.

İşte Mac, iPhone veya iPad'iniz için neden sahip olunması gereken bir şey!


1. PDF'lerinizi zahmetsizce düzenleyin.


UPDF, Apple kullanıcılarının PDF'leri iPhone, Mac ve iPad'de birkaç tıklamayla zahmetsizce düzenlemelerini sağlar. İster metin, resim veya bağlantıları düzenleyin ister üst bilgi, alt bilgi ve arka planlarla zenginleştirin, UPDF sorunsuz bir deneyim sunuyor. Paylaşmadan önce PDF'lerinizin telif hakkını mı almak istiyorsunuz? Endişelenmeyin! UPDF, PDF'lerinize filigran eklemenize olanak tanıyarak paylaşmadan önce mülkiyet haklarınızın güvende olmasını sağlar!



2. UPDF AI ile PDF'leri daha iyi anlayın.


UPDF, güvenilir yapay zeka yardımı ile rakiplerinden bir adım öndedir. Uzun PDF'leri özetleyebilir, karmaşık grafikleri ve kelimeleri açıklayabilir ve tüm dillerden çeviri yapabilirsiniz. Ayrıca UPDF AI Sor modunu kullanarak PDF'lerinizle etkileşime geçebilirsiniz. Ayrıca, sohbet modu PDF'nin ötesindeki konuları keşfetmenizi sağlar.



3. Daha önce hiç olmadığı gibi okuyun ve açıklama ekleyin


UPDF, istediğiniz sayfa düzenlerini, açık veya koyu modu ve hatta gelişmiş okunabilirlik için UPDF Slayt Gösterisi modunu seçmenize olanak tanır. Ayrıca daha iyi görünürlük için PDF'lerinizi yakınlaştırabilirsiniz.

PDF ek açıklamasına gelince, UPDF 14 işaretleme aracı, damgalar, şekiller ve 100'den fazla çıkartma ile ekstra yol kat ediyor. Ayrıca, dosyalarınıza istediğiniz zaman ve istediğiniz yerden erişmek için açıklamalı PDF'lerinizi 10 GB Bulut depolama alanına yükleyebilirsiniz!


4. PDF'leri büyük bir hassasiyetle dönüştürün.


UPDF Word, Excel, PPT, CSV, XML, HTML, Metin ve RTF gibi çeşitli dosya formatlarına ve bu formatlardan dönüştürme yapmanızı sağlar. Ayrıca PNG, JPEG, TIFF, BMP ve hatta GIF gibi görüntü dosyalarına ve bu dosyalardan dönüştürme yapabilirsiniz. Önemli bilgileri arşivlemeniz mi gerekiyor? Kolay erişim ve bilgilerin arşivlenmesi için PDF'nizi PDF/A dosyası olarak dışa aktarın.


5. Taranmış PDF'leri OCR dönüştürme ile düzenleyin


Düzenlenmesi gereken bir grup taranmış PDF ile uğraşıyorsanız, UPDF arkanızda! UPDF'nin yapay zeka destekli OCR özelliğini kullanarak PDF'lerinizi aranabilir ve düzenlenebilir PDF'lere dönüştürerek iPhone veya diğer iDevice'lerde düzenleyin. Ayrıca PDF'yi yalnızca metin ve görüntü katmanına dönüştürebilir veya görüntü katmanının altına veya üstüne metin ekleyebilirsiniz!


6. PDF'leri imzalayın, oluşturun, doldurun ve koruyun.


UPDF, yasal belgeleri, sözleşmeleri ve faturaları dijital imzalar ve elektronik imzalarla doğrulamanızı sağlar. Ayrıca, veri toplamanızı güçlendirmek için onay kutuları, seçim düğmeleri ve açılır listeler gibi çeşitli araçlarla formlar oluşturmanıza ve doldurmanıza olanak tanır! İstenmeyen PDF kurcalamalarını önlemek için dosyaları parola ile de koruyabilirsiniz.

İşte karşınızda! UPDF, sorunsuz işbirliği ve iş akışı için verimli PDF yönetimi vaat ediyor. Eksiksiz bir PDF düzenleme özellikleri paketi ile PDF'lerinizi her zamankinden daha iyi yönetebilirsiniz. UPDF'yi deneyin ve PDF oyununuzun dönüşümünü izleyin!

UPDF vs. Adobe Acrobat: Apple kullanıcıları için hangisi daha iyi?

iPhone veya diğer Apple cihazlarında PDF düzenlemek söz konusu olduğunda, Adobe Acrobat genellikle başvurulan platformdur. Ne de olsa PDF formatını Adobe icat etti. Bununla birlikte, yüksek fiyat etiketi ile alternatifleri keşfetmeye değer. İşte UPDF'nin Adobe Acrobat'tan daha üstün bir seçenek olarak öne çıkmasının nedeni:


  • Fiyatlandırma Adobe Acrobat, Apple kullanıcıları için yıllık 239,88$ gibi yüksek bir ücret talep ederken UPDF, Adobe Acrobat'ın 12'de 1'i fiyatındadır.

  • Uyumluluk Adobe Acrobat standardı yalnızca Windows uyumludur ve Mac, iOS ve Android kullanıcılarının bu araca erişmek için ekstra ödeme yapması gerekir. Ancak UPDF'ye Windows, Mac, iOS ve Android üzerinden eşit şekilde erişilebilir.

  • Okuma deneyimi Hem Adobe Acrobat hem de UPDF karşılaştırılabilir PDF okuma özellikleri sunarken, UPDF gelişmiş bir okuma deneyimi için slayt gösterisi moduyla ekstra yol kat ediyor.

  • Yapay Zeka Yardımı UPDF, PDF'lerinizi bir profesyonel gibi anlamanızı sağlayan güçlü yapay zeka yardımı ile Adobe Acrobat'ın tozunu attırıyor!

  • OCR Teknolojisi Adobe Acrobat standardında OCR desteği yoktur ve Mac kullanıcılarının bu özelliğe erişmek için daha fazla ödeme yapması gerekir. Ancak UPDF, tüm platformlarda OCR yeteneklerini aynı fiyata sunar.

  • Gelişmiş Özellikler Adobe Acrobat ile karşılaştırıldığında UPDF gelişmiş özellikleri ile öne çıkmaktadır. 100'den fazla çıkartma ekleyebilir, sürükle ve bırak yöntemiyle zengin metinler ekleyebilir ve CSV, BMP ve GIF gibi gelişmiş dönüştürme formatlarını kullanabilirsiniz; Adobe Acrobat'ta bulunmayan tüm özellikler!


İşte bu kadar millet! UPDF tam platform desteği, AI yardımı, OCR ve cep dostu fiyatlandırma ile öne çıkıyor. Ayrıca, PDF'lerinize istediğiniz zaman ve istediğiniz yerden erişmek için tüm platformlarda 1 lisans kullanabilirsiniz! Öyleyse, PDF oyununuzu uygun bir fiyata yükseltmek için UPDF'yi şimdi deneyin!

Sonuç

UPDF, yeni nesil PDF editörleri arasında sektör lideri bir araçtır! Yalnızca iPhone ve diğer iCihazlarda PDF düzenlemenize izin vermekle kalmaz, aynı zamanda PDF'lerinizin tüm öğelerini büyük bir hassasiyet ve doğrulukla işler.

UPDF; PDF düzenleyici, açıklama ekleyici, dönüştürücü, sıkıştırıcı ve düzenleyiciden tam teşekküllü yapay zeka desteğine kadar her şeyi kapsar. Öyleyse neden bekliyorsunuz? UPDF'yi şimdi AI eklentili UPDF Pro'da özel bir indirimle indirin! UPDF'nin tüm özelliklerinden etkileyici derecede düşük bir fiyata yararlanmak için bu altın şansı kaçırmayın.

Komentar


bottom of page